Munduari itzulia - Irurk Itzulpenak (Madrid : Susaeta, 2023)
Fitxa hauetan, munduko geografiari eta tokiei buruzko 200 galde-erantzun eta bitxikeriatik gora topatuko dituzu. Haurrek jolastu bitartean ikasiko dute, eta memoria, logika eta beste buru gaitasun batzuk garatuko dituzte.
9 urtetik aurrera (gorria)
Diverti mente: emociones.
Keywords: Adimena lantzeko ariketak -- Hezkuntza-jolasak; Bidaiak; Jolas didaktikoak