Argazkilaritza digitalaren teoria eta praktika :1.- argazki-kamera digitala - Iadi; Artez ikus-entzunezkoak (Gasteiz : Iadi sc; Artez sc, 2007)
Irudi digitalek ikusteko eta begiratzeko modu berria proposatzen digute. Argazki soilak izatetik irudi berriak eratzeko abiapuntu bilakatu dira.Aukera andana hau guztia informatikaren inguruan garatu diren aurrerapenez baliatuz egin daiteke. Bideo-bilduma honek irudi digitala landuz argazki digital harrigarriak egin ahal izateko, ezagutza eta inspirazioa eskaintzen ditu, bai gure argazki-bildumarako, bai ikuskizun kultural zein artistikoa garatzeko, bai diseinu grafikoetan erabiltzeko edota baita web-orrietan kokatzeko.
Sarrera; Argazki-kamera digitalak; Argazki-kamera digitalen ezaugarriak; Zazpi aholku eta gomendio bat argazki-kamera bat erosteko
2008.01.17
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Argazkilaritza -- Ikasketa eta irakaskuntza; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak