Aldrebes - Basabe Oliver, Eneritz (Legorreta : Amesgile, 2024)
Lau haizetara zabaldu zen igeri egiten ez zekien ahatea bazela. Animalien bitartez aniztasuna lantzen du eta gaur egungo gizartearen kritika egiten du, denek beren iritzia eman beharraren gaixotasuna. Umorez eta detailez beteriko ipuin zoragarria.
0-4 urte (urdina)
Letra larria
Keywords: Dibertsitatea; Ikaskuntza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak