Erraldoi eta buruhandien karta jokoa - Larrea, Adur; Argia (Lasarte-Oria) ([Lasarte-Oria] : Argia, 2025)
Memoria eta familia jolasetarako prestatutako karta-sorta da, zazpi familiaz osatutako bilduma, familia bakoitza sei kidek osatzen dute -hiru bikote, memoria jolaserako balioko dutenak- , eta ez dira falta Caravinagre, Mari, Ojobiriki eta Basajaun. Sanferminetako familia, kirolariena, pertsonaia ezagunena, lanbideena, buruhandiena, Abentura erraldoia ipuin-bildumarena eta familia mitologikoa dira zazpi talde nagusiak eta bakoitzeko kide batek familia osoaren azalpen azkar bat egingo digu kartaren atzealdean.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Erraldoiak eta buruhandiak -- Euskal Herria; Euskal kultura; Jolas didaktikoak