Erraldoi eta buruhandien karta jokoa / [ilustrazioak, Adur] - Larrea, Adur (Argia, 2025)
Memoria eta familia jolasetarako prestatutako karta-sorta da, zazpi familiaz osatutako bilduma, familia bakoitza sei kidek osatzen dute -hiru bikote, memoria jolaserako balioko dutenak- , eta ez dira falta Caravinagre, Mari, Ojobiriki eta Basajaun. Sanferminetako familia, kirolariena, pertsonaia ezagunena, lanbideena, buruhandiena, Abentura erraldoia ipuin-bildumarena eta familia mitologikoa dira zazpi talde nagusiak eta bakoitzeko kide batek familia osoaren azalpen azkar bat egingo digu kartaren atzealdean.