Erroen izerdia - Bordato, Jone (Aduna : Elkar, 2025)
Hiru ipuin luzek osatzen dute liburu hau, triptiko baten antzera. Istorioetako bakoitza beregaina da, baina bada guztiak lotzen dituen hari bat ere: protagonistek iraganean finkatuak dituzte beren erroak, nortasuna moldatu dieten baldintza eta ezaugarriak, baina geroa zabalik da beti, antzaldatze eta bestelakotze prozesuak biziko dituzte pertsonaia nagusiek, bere buruaz jabetzera eta askeago sentitzera eramango dituztenak.
Euskararen Erakunde Publikoa eta Eusko Jaurlaritzarekin laguntzarekin.
Keywords: Helduentzako Literatura