Etxe bat Husaviken - Juárez, Uxue (Donostia : Balea Zuria, 2025)
Idazkera jostalaria eta umorea erabilita, doluaz eta amatasunaz aritu da gehienbat Uxue Juarez liburu honetan.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura