Fisika eta Kimika : DBH 3 [Egokitzapena] - Vidal Fernández, María del Carmen; de Prada P. de Azpeitia, Fernando; Luis García, Jose Luis de; Pichardo Gómez, Rocío; García Molina, Rafael; Sánchez Gómez, David; Sánchez Figueroa, Domingo; Basterretxea, Ainhoa; Oyanguren, Jon; Etxabe, Amets (Etxebarri : Zubia, 2007)
DBHko 3. mailarako "Fisika eta Kimika" liburuaren curriculum-egokitzapena (dibertsifikazioa, diber) Joseba Santxo Uriarteren eta Enric Joan Redalen zuzendaritzapean sortu, taxutu eta gauzaturiko talde-lana da.
DBH, 3. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak