Miren emakumetzen : nesken pubertaroaz gehiago jakiteko - Peitx Triay, Mònica; Losantos, Cristina; Bizipoza Kultur Elkartea (Bartzelona : Juventud, 2018)
Mirenek bederatzi urte eta erdi ditu, eta hazteko abentura zoragarria hasi berri du. Harekin eta haren lagunekin ezagutuko ditugu neskatila baten gorputzean pubertaroan izaten diren aldaketak. Titiak? Top-ak? Bularretakoak? Depilatu? Jan? Lo egin? Hilekoa? Konpresak? Tanpoiak? Ezagutu Mirenen 10 trikimailuak osasuntsu hazteko. Mirenen pediatrak galdera guztiak erantzungo ditu. Haztea, emakumetzea, zoragarria da, eta zenbat eta gehiago jakin, hobe! GJH 5: Genero berdintasuna
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Pubertaroa -- Haur eta gazteentzako liburuak; Hilekoa -- Haur eta gazteentzako liburuak; Sexualitatea; Sexu-heziketa; Erreferentzia-materialak