Miren emakumetzen : nesken pubertaroaz gehiago jakiteko / [testua] Mònica Peitx ; irudiak, Cristina Losantos ; [itzultzailea, Bizipoza] - Peitx Triay, Mònica (Juventud, 2018)
Mirenek bederatzi urte eta erdi ditu, eta hazteko abentura zoragarria hasi berri du. Harekin eta haren lagunekin ezagutuko ditugu neskatila baten gorputzean pubertaroan izaten diren aldaketak. Titiak? Top-ak? Bularretakoak? Depilatu? Jan? Lo egin? Hilekoa? Konpresak? Tanpoiak? Ezagutu Mirenen 10 trikimailuak osasuntsu hazteko. Mirenen pediatrak galdera guztiak erantzungo ditu. Haztea, emakumetzea, zoragarria da, eta zenbat eta gehiago jakin, hobe! GJH 5: Genero berdintasuna