Euskararen Gaitasun-Agiria : azterketa eredua - Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila. Euskara Zerbitzua ([Gasteiz] : Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila, 1982)
Txostentxo honen helburua zera da: D titulurako azterketan orain arte jarraitu den jokabidea aztertu eta gerorako urratsak zeintzu izan daitezkeen proposatzea.
Keywords: Euskara -- Azterketak, testak, etab; Azterketak