Euskararen Gaitasun-Agiria : azterketa eredua (Euskara Zerbitzua. Aplikazio-lanak, 1982)
Txostentxo honen helburua zera da: D titulurako azterketan orain arte jarraitu den jokabidea aztertu eta gerorako urratsak zeintzu izan daitezkeen proposatzea.