Gure bizilagun hegodunak - Prieto, Clara; Auzmendi, Garazi; Fontenla Sukia, Ion; Naturtzaindia Elkartea (Bergara) ([Bergara] : Naturtzaindia, 2021)
Saguzar ugarirekin batera bizi gara herri eta hirietan eta onura ugari eskaintzen dizkigute. Gure esku dago elkarbizitza hori posible izatea eta denok irabazten ateratzea. Ezagutu Pipiren eta haren lagunen istorioa.
Adin guztietarako
Keywords: Saguzarrak; Ekosistemak -- Kontserbazioa; Zientzia-dibulgazioa; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Ikasmaterial osagarriak