Gure bizilagun hegodunak / gidoia eta ilustrazioak, Clara Prieto ; SECEMUren proiektua ; itzulpena, Garazi Auzmendi eta Ion Fontenla (Naturtzaindia) - Prieto, Clara (Naturtzaindia, 2021)
Saguzar ugarirekin batera bizi gara herri eta hirietan eta onura ugari eskaintzen dizkigute. Gure esku dago elkarbizitza hori posible izatea eta denok irabazten ateratzea. Ezagutu Pipiren eta haren lagunen istorioa.