Musika hiztegia - Iruretagoiena, Xanti; Ansorena, Jose Ignazio; Pinilla, Alicia; Manzisidor, Lutxi; UZEI (Donostia) (Donostia : UZEI ; Elkar, 1986)
Musikaren arloan espezializatutako hiztegia, erabiltzaileek arlo jakin horretako terminoak euskaraz zuzen erabili ahal izan ditzaten. Termino horien gaztelaniazko eta frantsesezko itzulpenak ere badakartza.
Keywords: Musika -- -Hiztegiak; Euskara -- Hiztegi poliglotak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak