Musika hiztegia / [koordinatzailea, Xanti Iruretagoiena ; musikako aholkularitza, Jose Inazio Ansorena ; Alicia Pinilla, Donostiako Kontserbatorioko Irakaslegoa ; frantsesaren arduraduna, Lutxi Manzisidor ; argitalpen-moldatzailea, UZEI] - Iruretagoiena, Xanti; Ansorena, Jose Ignazio; Pinilla, Alicia; Manzisidor, Lutxi (UZEI ; Elkar, 1986)
Musikaren arloan espezializatutako hiztegia, erabiltzaileek arlo jakin horretako terminoak euskaraz zuzen erabili ahal izan ditzaten. Termino horien gaztelaniazko eta frantsesezko itzulpenak ere badakartza.