52 keinu, klima aldaketaren aurka = 52 gestos frente al cambio climático - Orbe, Kepa; IHOBE (Bilbo : IHOBE, 2018)
Dokumentuak 52 gomendio biltzen ditu, gauzatze-ahalegineko bost mailatan sailkatuta, herritarren eguneroko ohiturak birbideratzeko eta berotegi-efektuko gasen isurketak murriztea lortzeko. Keinu bakoitza ingurumena hobetzeko duen eraginaren arabera sailkatzen da, 1etik 5erako eskalan.
Erreferentziak: 64. or.
Lehen Hezkuntza, 5. eta 6. mailak
DBH, 1.-4. mailak
Badu, gainera, bere atari eta orrialde propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz.
Keywords: Klima-aldaketak; Ingurumena -- Babesa; Monografiak; Ikasmaterial osagarriak; Baliabide digitalak