52 keinu biodibertsitatearen alde = 52 gestos por la biodiversidad - Degueldre, Charlotte; Desmedt, Claude; IHOBE; Maramara taldea ([Bilbo] : Ihobe, 2012)
Argitalpen hau Belgikako Natur Zientzien Institutuak prestatu du frantsesez eta nederlanderaz. Dokumentu honen jatorrizko bertsioa 2009an argitaratu zen "366 gestes pour la biodiversité" izenburupean, 2011 Biodibertsitatearen Nazioarteko Urtea ekimenaren esparruan. Liburuxka honetan 52 iradokizun daude urteko aste bakoitzean zerbait egiteko. Zehatzago: egunero egin ditzakegun gauza praktikoak; gure komunitateetan sentsibilizazioa areagotzea; ikerketan laguntzea basa-bizitzari eta ekosistemei buruzko datuak erregistratuta; teknika jasangarriak lorategietan eta eraikuntza eta brikolaje proiektuak.
Lehen Hezkuntza, 5. eta 6. mailak
DBH, 1.-4. mailak
Badu, gainera, bere atari eta orrialde propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz.
366 gestes pour la biodiversité
Keywords: Ingurumena -- Babesa; Biodibertsitatea -- Babesa; Monografiak; Ikasmaterial osagarriak; Baliabide digitalak