Zure laguna naiz = Soy tu amigo - Torres Bizkarra, Elaia; Mugarra San Martin, Iker; Madariaga, Jon; Elorriaga, Amaia ([Barcelona] : Edita ; Kairat, 2023)
Peru naiz, aniztasun funtzionala duen haurra. Nire mundua ezagutu nahi duzu? Desberdintasuna besarkatzeko piktogramadun ipuina, autismoa duten haurren beharrak ulertzeko eta denok askotarikoak garela konprenitzeko.
6-8 urte (urdina)
Pareko testua euskaraz eta gaztelaniaz
QR kodea du, metodologiaren azalpenarekin eta metodologia aurrera emateko ebakigarriekin
Keywords: Dibertsitatea; Autismoa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak