Zure bihotzean - Sarasola, Jose Mari; Lapeira, Iosu ([Azpeitia] : Jose Mari Sarasola, 2020)
Inoiz pentsatu duzu zure bihotzaren barruan zer dagoen? Bertara begiratzera animatzen? Goazen bada bidaiari hasiera ematera!
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Nork bere burua ezagutzea; Emozioak eta sentimenduak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak