Ezta inola ere! - Nöstlinger, Christine (1936-2018); Mendiguren Bereziartu, Xabier (1945-2023) (Bilbo : Aizkorri, 1999)
Karli, neskatila da, Ani mutikoa, eta Speedi neba-arreben arteko txikiena da. Amak artileki-denda bat jarri eta bere eskuko izatea lortu du, eta aita asteburuetan kanaberarekin arrantza joaten denean, Wilma izeneko arrain bat harrapatzen du. Amaren eta aitaren amak ez dira beren artean oso ongi konpontzen, baina gutxienez aita eta aitaren aitekin ez dago batere arazorik, aspaldi zendurik baitaude.
12 urtetik aurrera (horia)
Sowieso und überhaupt
Keywords: Dibortzioa; Familiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak