Sasi guztien gainetik : ipuinak, jolasak, kantak - Zubizarreta, Itziar; F. Gerenabarrena, Zuriñe; Odriozola, Elena; López, Maider; Jiménez, Raúl; Pinedo, Kepa; Añorga, Pello; Arrieta Malaxetxebarria, Yolanda; Igerabide, Juan Kruz; Lizarazu, Jaione; Miner, Jon; Galtzagorri Elkartea ([Donostia] : Galtzagorri Elkartea, 2010)
Bularretik Mintzora egitasmoaren liburu-diska
Bibliografia: 57. or.
Biola, Maider López ; soinua, Raúl Jiménez ; klarinetea, Kepa Pinedo; ahotsak, Pello Añorga, Yolanda Arrieta, Juan Kruz Igerabide, Jaione Lizarazu, Itziar Zubizarreta; soinu teknikoa, Jon Miner
Grabaketa, Eresbil
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Lo-kantak; Haur-kantak -- Euskal Herria; Haurrentzako musika; Haur eta Gazteentzako Literatura; Poesia; Ipuinak; Audioak