Jostorratza eta haria / Yolanda Arrieta Malaxetxebarria ; [Hitzaurrea, Iratxe Retolaza] - Arrieta Malaxetxebarria, Yolanda (Narrazioa (Alberdania), 2025)
Demagun bizitza oihal bat dela. Demagun oihal horrekin neurriko jantziak jos daitezkeela. Demagun Jostorratza eta haria hauxe dela: ama batek jaiotzear dagoen alabari oparitzen dion josteko manuala, patroiak eratuz, txatalak batuz eta urradurak errepasatuz neurriko soinekoak molda ditzan bizitzaren oihalean.