Gutun harrigarri bat - Zubizarreta, Patxi; Mitxelena, Jokin (Donostia : Elkar, 1992)
Bai gutun bitxia jaso dudana! Batetik, arabieraz idatzita dagoelako eta, bestetik, gutuna baino gehiago ipuin bat delako. Baina orain nik beste gutun bat, beste ipuin bat, idatzi beharko diot Marokoko Redari. Eta gutuna euskaratik arabierara itzul dezan oso itzultzaile bitxi batengana jo beharko dut...
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Marokoarrak; Eskutitzak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak