Gutun harrigarri bat / Patxi Zubizarretak idatzia ; Jokin Mitxelenaren marrazkiak - Zubizarreta, Patxi (Perkax (Elkar), 1992)
Bai gutun bitxia jaso dudana! Batetik, arabieraz idatzita dagoelako eta, bestetik, gutuna baino gehiago ipuin bat delako. Baina orain nik beste gutun bat, beste ipuin bat, idatzi beharko diot Marokoko Redari. Eta gutuna euskaratik arabierara itzul dezan oso itzultzaile bitxi batengana jo beharko dut...