Hegan eta jare / Angel Ugarteburu - Ugarteburu, Anjel (Sutondoan (Labayru Fundazioa), 2025)
Angel Ugarteburuk autobiografiatik jo du bere bigarren nobelan ere. Mutikotan Berriatuko baserritik Derioko Seminariora irtetean hasi, eta helduaroko bizimodurainoko bidea du haritzat. Bitartean beste hainbat lagun aipatuko ditu, bere biografiaren bitartez belaunaldi oso batena azaltzen baitu.