Plan GARATU Plana 1998-99 : irakaslegoaren prestakuntza = Formación del profesorado - Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila ([Vitoria-Gasteiz] : eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1998)
Argitalpen honek 1998/1999 ikasturterako ikastaroen deialdia zuzendu duen arautegia azaltzen du eta bertan ikastaro horien fitxak daude.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Irakasleak -- Ikastaroak; Hezkuntzako dokumentu ofizialak (EAE); Monografiak