Euskarako koadernoa : Lehen Hezkuntza 1 - Cunyat Gas, Pol; Rubert Perez, Jose Maria; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Barakaldo] : SM Ikasmina, 2022)
Hegan proiektu globala da, ikasle guztiek ikas dezaten sortua, eta beren gaitasunak garatu ditzaten eta ikasitakoak beren bizitzara eraman ditzaten taxutua. Ikasteko ingurune birtuala dauka, eta hari esker, askoz errazagoa da ikasleen eta irakasleen arteko harremana, eta askoz eraginkorragoa, ikasteko modua.
Lehen Hezkuntza, 1. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak