Eta__ Marierrauskinen oinek usain txarra ukan balute / testua, Mélanie Devin ; diseinua, Élise Devin ; itzulpena, Antton Harignordoquy - Devin, Mélanie (Waoche, 2024)
Marierrauskinen ipuina ezagutzen dukezu. Bere amaordeak esplotatzen zuen, bere ahizperdiek gorrotatzen. Bere ugazama maitagarriak lagundu zuen dantzaldira joan zedin, printzea ikusteko... Baina nola bukatuko zen historia, xehetasun batek ugazama maitagarriaren plana sabotatu balu? Zer gertatuko zen... Marierrauskinek arazo ikaragarria ukan balu... bere oinek usain txarra ukan balute?