Papertxoaren bidaia harrigarria - Devin, Élise; Harignordoquy, Antton (Urruña : Waoche, 2024)
Norbaitek papertxo bat zikinontzira botatzen du. Haizeak papertxoa eraman eta bidaiatzera behartzen du. Papertxoak bere ibilbide eroa bi harriren artean bururatzen du, gogo handiz begiratzen duen txori goseti baten aitzinean. Zer gertatuko zaio papertxoari? Eta txoriari? Ipuin honek haurrari zaborrek gure ingurumenean duten eraginaren inguruan kontzientzia hartzeko aukera ematen dio.
0-6 urte (urdina)
Keywords: Ingurumena -- Babesa; Ekologia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak