Gerturik daukagu odola / Joxean Sagastizabal ; [azala, Absurde ; irudiak, Asisko Urmeneta] - Sagastizabal, Joxean (Tamaina ttikia (Pamiela), 1999)
Zer harreman dago birjintasunaren eta euskalduntze-prozesuaren artean? Trantsilvania Euskal Herrian dago? Maritxuk eta Bartolok jardun al zuten beste horretan? Ez dakizu? Liburu hau irakurri behar zenuke.