Jolasean - Sagastizabal, Joxean (Donostia : Elkar, 1997)
"Jolasean", nobela labur honetan, mutil batek bi neskekin izaten dituen mota guztietako harremanak agertzen ditu idazleak.
Cafe Iruñea Saria 1983
Keywords: Helduentzako Literatura