Jolasean / Joxean Sagastizabal - Sagastizabal, Joxean (Euskal literatura erotikoa (Elkar), 1997)
"Jolasean", nobela labur honetan, mutil batek bi neskekin izaten dituen mota guztietako harremanak agertzen ditu idazleak.