Zikoinen kabian sartuko naiz - Iturralde, Joxemari; Mata, Jose Manuel (Iruñea : Pamiela, 1986)
Neri izugarri gustatzen zait aita gaisorik ikustea ohean sartuta, maindireak sudurreraino dituela, negu gorrian eta euria, eta hotza, eta elurra egiten baditu askozaz hobeto oraindikan. Izerditan hasten da, gorri gorri eginda baina gero txuri txuri jartzen zaio aurpegia, oso zurbil, eta itolarrian, eztulka, ezin isildurik: horrela ez dago euskal telebista ikusteko modurik.
10 urtetik aurrera (berdea)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren laguntza jaso du
Keywords: Abenturak; Adiskidetasuna; Familiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak