Eskola elebiduna Euskadin - Etxeberria, Felix (1949-) (Donostia : Erein ; Donostiako Elizbarrutiko Irakasle Eskola, 1986)
Eskuartean duzun lanaren azterketaguneak Euskadiko hezkuntza elebidunaren zenbait alderdi ukitzen ditu. Euskaraz jarraitutako ihardunbidea, hizkuntz politikan izandako aldaketak eta gure eskoletako gaur egungo egoera aztertu nahi izan dira, zuzenbide onean ote goazen baloratu nahiean.
Bibliografia: 101.-110. or.
Keywords: Elebitasuna; Hezkuntza elebiduna -- Euskadi; Monografiak