Ez dakit animaliak marrazten : [35 animalia urratsez urrats marrazteko] - Jesus, Joana (Donostia : Ttarttalo, 2024)
Noizbait esan duzu horrelakorik?: "Ez dakit marrazten". Ba, adi! Liburu honen laguntzarekin, 35 animalia marrazten ikasiko duzu hiru urrats errazen bidez. Ekin lanari!
5 urtetik aurrera (urdina)
Ñao sei desenhar animais
Eranskailuekin
Keywords: Marrazketa -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura