Ez dakit animaliak marrazten : [35 animalia urratsez urrats marrazteko] / [testua eta ilustratzailea, Joana Jesus] - Jesus, Joana (Ez dakit marrazten (Ttarttalo), 2024)
Noizbait esan duzu horrelakorik?: "Ez dakit marrazten". Ba, adi! Liburu honen laguntzarekin, 35 animalia marrazten ikasiko duzu hiru urrats errazen bidez. Ekin lanari!