Sergio Ortiz de Zarateren errezeta liburua-komikia. / Sergio Ortiz de Zarateren errezeta liburua ; Fernando San Vicenteren marrazkiak ; [jatorrizko ideia Sergio Ortiz de Zarate eta Iker Bildosola ; gidoia, Pedro Rivero... et al.] - Ortiz de Zarate, Sergio (Saltsa Nostra, 2025)
Hau ez da ohiko errezeta liburua. Sukaldari ospetsu batengandik etortzeko, seguruenik errezeta-liburu serio eta neurritsua espero zitekeen, beti ere zuzentasun politikoaren eremu barruan. Inolaz ere ez. Hemen sua, labanak eta konspirazioak daudelako. Thriller gastronomiko honetan, Sergio Ortiz de Zarateren errezetak akzio eta espioitza kontuekin nahasten dira. Sukalde barruko dueluak eta etsaiak non-nahi, sukaldaritza arimarik gabeko produktu bihurtu nahi duten horiek. Saltsa Nostra: gerra ematera datorren bilduma. Ongi etorri Saltsa Nostrara.