Zer gertatu ote zitzaion Ana Garciari? - Liñera, Javier; Barrondo, Idoia ([Bilbo] : Pabellón 6, 2023)
"Zer gertatu ote zitzaion Ana Garciari?" antzezlana infernuetara jaistea da, ondoren, ospatu egiteko. Kanpoaldeko gorputzen mendekua, jasotako indarkeriaren suntsidura, gorputzen ospakizuna, garrasia, barrea, amorrua, isilarazitako ahotsen berbak. Anak eskutik helduta garamatza jakin dezagun zer gertatu zitzaion, guri zer gertatzen zaigun eta zabortegiko gorputzei, gaur altxatu eta kalera irten direnei, zer gertatzen zaien.
Keywords: Antzerkia; Helduentzako Literatura