Fausto : herritar eredugarri = Ciudadano ejemplar - Losada, Mikel; Otaola, Lander; Perez, Galder ([Bilbo] : Pabellón 6, 2024)
Fausto kartzelan preso dago. Indultua eskainiko diote arima Madame Demokraziari saltzearen truke. Faustok ezkontzarekin hasiko du Ongizatearen gizartean egin beharreko bidea Mefistofeles emaztetzat onartuta. Aurrerantzean, izaki honek gidatuko du Fausto ereduzko herritarra bihurtzeko zeharkatu beharko duen arrakastarako bide ilun, haluzinagarri, elektroniko, arriskutsu eta atzera bueltarik gabekoan, boterearen eta gailentasunaren bila.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Antzerkia; Helduentzako Literatura