Fausto : herritar eredugarri = Ciudadano ejemplar / Mikel Losada, Lander Otaola, Galder Perez - Losada, Mikel (Antzerki liburutegia, 2024)
Fausto kartzelan preso dago. Indultua eskainiko diote arima Madame Demokraziari saltzearen truke. Faustok ezkontzarekin hasiko du Ongizatearen gizartean egin beharreko bidea Mefistofeles emaztetzat onartuta. Aurrerantzean, izaki honek gidatuko du Fausto ereduzko herritarra bihurtzeko zeharkatu beharko duen arrakastarako bide ilun, haluzinagarri, elektroniko, arriskutsu eta atzera bueltarik gabekoan, boterearen eta gailentasunaren bila.