Denboraren lapurrak : hasi dadila abentura! = Ladronas del tiempo : ¡que empiece la aventura! - Perea Díaz de Tuesta, Rosana; Parra, Maider (Vitoria-Gasteiz : Nimbo Ediciones, 2024)
Denboraren lapurrak pantailekin harreman osasuntsua izateko funtsesko tresna da. Pentsamendu kritikoa garatzen eta erabaki informatuak laguntzen du. Ikus-entzuteko materiala dakar, eta oso dilema ezagunei aurre egiten die.
8 urtetik aurrera (gorria)
Pareko testua euskaraz eta gaztelaniaz
QR kodea du
Keywords: Teknologia berriak; Internet eta haurrak; Haurrak -- Osasuna eta higienea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak