Denboraren lapurrak : hasi dadila abentura! = Ladronas del tiempo : ¡que empiece la aventura! / [testua eta barruko ilustrazioak, Rosana Perea Díaz de Tuesta ; [itzulpena, Maider Parra] - Perea Díaz de Tuesta, Rosana (Nimbo Ediciones, 2024)
Denboraren lapurrak pantailekin harreman osasuntsua izateko funtsesko tresna da. Pentsamendu kritikoa garatzen eta erabaki informatuak laguntzen du. Ikus-entzuteko materiala dakar, eta oso dilema ezagunei aurre egiten die.