Autoinstrukzioak : ohiturak eta prozedurak : 6 eta 10 urte arteko ikasleentzako liburu-markagailuak / [autoinstrukzioen egileak, Sant Joan de Déu ospitaleko Eskola Ikaskuntzako Nahasmenduen Unitatea (EINU) ; ilustrazioak, Violeta Serratosa (V for Viu) ; itzultzailea, Esther López Epelde] - Lopez Epelde, Esther; Serratosa, Violeta (Go Books!, 2018)
Sorta honetako orri-markatzaileak Sant Joan de Déu ospitaleko Eskola Ikaskuntzako Nahasmenduen Unitateko (EINU) profesionalek landutako autoinstrukzioen bilduma txiki bat da. Eskola-inguruneko ohitura eta ikaskuntza espezifikoei buruzko autoinstrukzioak dira eta, ikasteko zailtasunak (hiperaktibitatea, arreta-defizita, autokontrolik eza) dituzten haurrentzat pentsatuta badaude ere, banaka edo taldeka lan egiteko ohitura eta prozedurak erabiltzen hasteko eta automatizatzeko ere erabil daitezke. Banako formatuak erabilera egokitzeko aukera ematen die ikasleei eta hezitzaileei; hau da, ikasleei unean-unean lantzen ari diren ohituraren gaineko orri-markatzailea emateko aukera. Era horretan gogoan eta eskura edukiko dute beti, liburuxkan edo agendan. Auto-instrukzio liburua eta orri-markatzaileak nola konbinatu jakiteko, orientazio didaktikoak deskargatu daitezke.