Gure zirkua : jolas eta denbora-pasa koadernoa / [egileak, Ane Aierbe Mendiola, Uxue Urdangarin Pulpan ; marrazkiak, Gorka Aranburu ; argazkiak, Juanan Dorronsoro] - Aierbe Mendiola, Ane (Ikaselkar, 2025)
Koaderno honetan bidaia magiko batean abiatuko zara, herriz herri, zirkuko artisten bila. Bidean, artistak ezagutuko dituzu, eta hainbat akrobazia egingo duzu: denbora-pasak, zenbaki- eta letra-jolasak, asmakizunak, marrazkiak, eskulanak eta beste hamaika jarduera biltzen ditu, denak ere Gure Zirkuaren bueltan, eta euskaraz. Euskal Herrian sorturiko zirku ibiltari euskalduna da koadernoaren ardatza. Haurrek Gure Zirkuaren familia osatzen duten kideak ezagutuko dituzte eta lantoki duten zirkuaren ezkutuko txoko guztiak arakatu eta deskubrituko dituzte.