Uztaritzeko kotilunak - Castorene, Xabi (Baiona : Maiatz, 2025)
Uztariztar gazte baten bizitzaren kontakizunean, herri kulturaren eragina euskaltasun berri baten sortzeko erakusten du, iraganean oinarritua dena etorkizunean sartuz.
Testua euskaraz eta frantsesez
Keywords: Euskal kultura; Inauteriak -- Euskal Herria; Uztaritze -- Ohitura eta usadioak; Saiakerak