Uztaritzeko kotilunak / Xabi Castorene - Castorene, Xabi (Maiatz, 2025)
Uztariztar gazte baten bizitzaren kontakizunean, herri kulturaren eragina euskaltasun berri baten sortzeko erakusten du, iraganean oinarritua dena etorkizunean sartuz.