Urrezko duna / Miren Agur Meabe ; marrazkiak, Irrimarra - Meabe, Miren Agur (Auskalo (Erein), 2025)
"La dune d'or" kanpinera etorri dira Mara eta gurasoak. A! Eta Pellot, hiru hanka eta begi bakarra duen txakur filosofoa, Mararen lagun leiala. Egun batean, Marak eta lagunek Marinexa Kakottipiren kondairaren berri izango dute: itsasoan galdu arren, pirata andrea lehorrera irteten omen da noizbehinka. Harena ote da hondartzan dagoen txalupa zaharra? Gainera, kanpinean gauzak desagertzen ari dira...Mara detektibe-lanetan hasi da halabeharrez.