Historia : XIX. mendea : dokumentuen azalpenak - Urmeneta, Maite; Dufau, Aines; Rekalde, Paskual; Ikas euskal pedagogia zerbitzua (Uztaritze : IKAS, 2024)
XIX. mendeko historia dokumentuen bidez, Euskal Herritik mundura. Edukiak Euskal Herriko dokumentu mota anitzetan oinarritzen dira bereziki: argazkiak, gutunak, prentsa artikuluak, grafikoak, eta abar.Liburu honetako gaiei buruzko bideoak eta beste baliabide digital gehiako IKASen webgunean.
Kolegioko 4. maila
Keywords: Historia -- XIX. m; Iparraldeko ikasmaterialak (BH) - Gizarte Zientziak, Geografia eta Historia; Curriculumeko baliabideak