Historia : XIX. mendea : dokumentuen azalpenak / [edukia] Maite Urmeneta ; [hizkuntza saileko zuzenketa, Aines Dufau,Paskual Rekalde euskaltzainaren gainbegiradarekin] - Urmeneta, Maite (IKAS, 2024)
XIX. mendeko historia dokumentuen bidez, Euskal Herritik mundura. Edukiak Euskal Herriko dokumentu mota anitzetan oinarritzen dira bereziki: argazkiak, gutunak, prentsa artikuluak, grafikoak, eta abar.Liburu honetako gaiei buruzko bideoak eta beste baliabide digital gehiako IKASen webgunean.